Oferta A.J. Motyl na Wielkanoc 2018


OZDOBY, DEKORACJE, SPRZĘT, AKCESORIA

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych specjalnie przygotowaliśmy ofertę dla państwa, a w niej między innymi:

  • dekoracje cukiernicze, ozdoby, posypki i inne dodatki
  • nabiał i inne produkty świeże
  • mak, masa makowa, ziarna i bakalie
  • pomady, polewy, czekolady
  • nadzienia, marmolady, jabłka, wsady owocowe i owoce mrożone
  • mieszanki cukiernicze
  • surowce podstawowe
  • chemia i odzież
  • sprzęt i akcesoria
  • opakowania, formy i blaszki do pieczenia

Oferta specjalna przepis na „FAJNĄ BABKĘ” A.J. Motyl

RECEPTURA PODSTAWOWA

  • Mieszanka FAJNA BABKA 1000 g
  • Jaja 400 g
  • Olej roślinny 400 g
  • Woda 100 g
  • Razem 1900 g

SPOSÓB UŻYCIA

1. Wszystkie składniki wymieszać ubijając  w maszynie cukierniczej przez około 3 min.  na wysokich obrotach,

2. następnie ciasto wyłożyć do foremek  jednorazowych lub tradycyjnych posmarowanych tłuszczem i posypanych mąką,

3. włożyć do pieca nagrzanego do temp. ok. 180℃ i po około 10-15 minutach naciąć ciasto wzdłuż środka formy.

Czas pieczenia 40-50 minut.

Wystudzone ciasto można udekorować cukrem pudrem lub polewą czekoladową.

Motyl Firmowa Babka 15 kg

Receptura podstawowa

MOTYL FIRMOWA BABKA 1000 g
Jaja 450 g
Olej 400 g
Woda 100 g

Metoda przygotowania:

Wszystkie składniki mieszać przez około 4-5 minut
na średnich obrotach, płaskim mieszadłem.
Piec w temperaturze około 170-180 ºC.
Czas pieczenia 40-50 minut w zależności od wielkości naważki.

INNE OFERTY WIELKANOCNE