Nadzienie APC o smaku jagodowym

Opis produktu
Wysokiej jakości nadzienie owocowe o lekko zżelowanej konsystencji, termo stabilne.
Zastosowanie
Na zimno do:
- nadziewania pączków, bułek, knedli, pierogów
- przekładania ciast i ciasteczek
- jako warstwa izolacyjna pod masy, kremy i bitą śmietanę
Na gorąco w temperaturze wypieku 220 °C w czasie 15-20 minut:
- do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz/ciastka kruche
- drożdżowe, francuskie, półfrancuskie
- idealne do jagodzianek
Zalety
- duża zawartość owoców całych i fragmentów
- smarowna konsystencja
- nie wymaga obróbki technologicznej
- przechowywane w warunkach chłodniczych zachowuje świeżość przez cały okres przydatności do spożycia
Przepisy

Chcesz zawsze znać nasze najnowsze promocje? Zapisz się na newsletter firmy Motyl
Zobacz inne aktualności
- ”IZOMALT- techniki i tajniki dekoracji”
- „Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś
- „STYL ANGIELSKI” FIGURKI BAJKOWE – Warsztaty w dniu 21-03-2017
- A.J. Motyl oferta handlowa dla lodziarni i cukierni 2020
- A.J. Motyl oraz Huegli Food Polska oraz Oerlemans Foods Polska zapraszają na pokaz kulinarny z degustacją – “włoskie smaki”
- A.J. Motyl zaprasza na wspólny wyjazd na Targi Expo Sweet 2020 w Warszawie
- A.J.Motyl – Oferta weselna
- A.J.Motyl poszerza ofertę Gastro o produkty OSM Mlekovita
- A.J.Motyl wspiera kampanię „Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa”
- A.J.Motyl zaprasza na prezentację komponenetów piekarsko-cukierniczych marki IREKS
- Aktualne oferty pracy
- Art. 55 rozporządzenia (WE) nr 1169/2011 w sprawie informacji o wartości odżywczej żywności
- Aviko, Develey oraz Dijo – jednodniowy pokaz/prezentacja gastronomiczna – 27.09.2016
- Babki APC na Wielkanoc
- Buraczak – Pyszne regionalne ciasto z buraka cukrowego
- Certyfikat MasterMONIN – szkolenia cykliczne w firmie A.J. Motyl
- Ciasto na Trzech Króli. Zapomniana tradycja piekarska?
- Cukier dekoracyjny, posypki, fondanty, pomady, frytury, marmolady, nadzienia do pączków
- Cukiernicze ozdoby Świąteczne
- Dekoracje komunijne m.in. z Eco-pol, Dekor Pol, Natalia, Hokus, Modecor, Barbara Luijckx i innych
- Dekoracje Wielkanocne i formy do pieczenia
- ETYKIETOWANIE – PROSTO, SKUTECZNIE, BEZPIECZNIE
- ETYKIETOWANIE – PROSTO, SKUTECZNIE, BEZPIECZNIE
- FESTIWAL WIOSENNYCH RECEPTUR MASTER MARTINI
- Fior di Sole mieszanka do produkcji pieczywa śródziemnomorskiego
- Frytury, pomady, marmolady APC oraz nadzienia Martini Braun do pączków
- Gotowy na Święta Bożego Narodzenia?
- Innowacyjne metody zdobienia: „ styl angielski – koronki z izomaltu”
- Jadalne diamenty w ofercie A.J.Motyl
- Jubileuszowa Loteria Akademia Mistrza – 10 lat
- Kames i A.J.Motyl zapraszają na prezentację „Przedsprzedaż lodów 2016/2017”
- Komunie 2017 – Oferta dla cukierników
- Kremy Bolero – Cacao i Nocciola Orzech Laskowy
- Kwas foliowy
- Lody 2018 – Jednodniowe Mini Targi
- LODY 2019 – Mini targi – oferta lodziarska na nowy sezon
- Lody i dodatki do lodów stałej ofercie firmy A.J. Motyl
- Lody Seltre – Nowość w ofercie A.J. Motyl
- Masa makowa od Seltre
- Maszyna do pakowania w folię termokurczliwą typu DIBIPACK 3246 STCN
- Na kawę do piekarni?
- Nadzienie APC o smaku jagodowym
- Niezbędne preparaty do czyszczenia w ofercie A.J.Motyl
- Nowość! Drożdże Pakmaya w ofercie A.J. Motyl
- Nowości w ofercie A.J.Motyl 8 lipca 2014
- Odkurzacze piekarnicze
- Oferta A.J. Motyl dla lodziarni
- Oferta A.J. Motyl na Tłusty czwartek w 2020 roku
- Oferta A.J. Motyl na Wielkanoc 2018
- Oferta komunijna maj 2020
- Oferta na Święta Bożego Narodzenia 2018
- Opakowania jednorazowe
- Owocowa wiosna – szkolenie cukiernicze
- Ozdoby cukiernicze na Walentynki
- Ozdoby Wielkanocne
- Papier do gotowania i pieczenia SAGA
- Papier do pieczenia APC – 500 sztuk
- Pierwsze Komunie Święte – Specjalna oferta A.J. Motyl
- Pokaz – TORTY OBROTOWE
- Pokaz gastronomiczny z udziałem firm Aviko, Ritpol, Koliber i Develey.
- Pokazy cukierniczo-dekoratorskie – wesela i komunie 2016
- Prezentacja Firm i topowych produktów Develey, Oerlemans oraz Master Martini
- Produkty Tenzi – Gastro Line
- Produkty Tenzi – Higiena Line
- Promocja produktów Tenzi w firmie A.J. Motyl
- Promocje na świąteczne zakupy
- Przetwory jajczarskie EIPRO w ofercie A.J. Motyl
- Przypominamy stare receptury – RÓŻE KARNAWAŁOWE
- RODO
- Rogal świętomarciński – zobacz jak zarabiać na poznańskiej tradycji
- Środki ochrony osobistej
- Stół ze zlewem jednokomorowym
- Styl angielski – Florystyka cukiernicza
- Styl angielski figurki
- STYL ANGIELSKI”- KORONKI – jednodniowe warsztaty cukiernicze – 22.11.2017
- Świąteczną oferta szkoleniowa
- Szkolenie cykliczne Master Monin wiosna-lato 2020
- Szkolenie cykliczne Monin – Jesień – Zima 2019
- Szkolenie dla ekspedientek w firmie A.J. Motyl
- Tenzi w ofercie A.J. Motyl
- Tłusty czwartek – 23 lutego 2017
- Tłusty czwartek już 4 lutego
- Tłusty czwartek w 2018 roku wypada 8 lutego
- Tłusty czwartek w 2019 roku wypada 28 lutego
- TŁUSZCZ CUKIERNICZY O SMAKU MAŚLANYM „ŚWIEŻYNEK”
- Torty obrotowe – Szkolenia
- Trend na żytnie. Trend na zdrowie. Zaproszenie na Webinar Puratos
- Ubijaczki i miksery w ofercie firmy A.J. Motyl
- Wafle do lodów firmy A.J. Motyl
- Wafle do lodów firmy Gotszlik w ofercie A.J. Motyl
- Wafle do lodów firmy Waflex w ofercie A.J. Motyl
- Wafle do lodów GRAFIT MALINA MORELA CZEKOLADA
- Wafle do lodów Grodcono w ofercie A.J. Motyl
- Warsztaty „Zachodnie metody zdobienia chlebów okolicznościowych – samodzielne wykonanie eksponatu 3D” – 9 oraz 10 czerwca 2015 r.
- Warsztaty STYL ANGIELSKI – FLORYSTYKA CUKIERNICZA
- Wielka wyprzedaż – Ostatnie sztuki w magazynie
- Wielka wyprzedaż – ostatnie sztuki w magazynie – nowy tydzień
- Wiesław Kucia poprowadzi warsztaty „Styl angielski – figurki bajkowe”
- Wyjazd do Warszawy w dniu 26 lutego 2018 r. na targi „Expo Sweet 2018”
- Zachodnie metody zdobienia chlebów okolicznościowych – samodzielne wykonanie eksponatu 3D
- Zapraszamy na stoisko Strefa Mistrza Branży na targach BAKEPOL 2015
- Zapraszamy na zakupy Świąteczne
- Zaproszenie na prezentację dla cukierników – Produkty Puratos – w dniu 18 października 2016 r.
- Zaproszenie na prezentację lodziarsko-cukierniczą
- Zaproszenie na prezentację produktów firmy PURATOS
- Zaproszenie na szkolenie etykietowania i prezentacji wartości odżywczych
- Zaproszenie na Targi ExpoSweet w Warszawie w dniach 17-20.02.2019
- Zaproszenie na warsztaty – Styl angielski „Torty malowane”
- Zaproszenie na warsztaty „Dekoracja ciastem martwym”
- Zaproszenie na warsztaty UNIFERM – kanapki, snack to go, przekąski
- Żele cukiernicze APC